Krill Olaj - vissza a természethez, ami természetesen gyógyít..!

2014.03.21 12:40

Terméktapasztalatok

Krill Oil

              Krill Oil / 60kapszula - eladási ár: 9 090Ft  - 
  nagykereskedelmi (regisztrációs) ár: 6 990Ft


Nagyon sok visszajelzést kapunk azoktól akik már fogyasztják a Kriella Krill olajat, és szívesen megosztják a tapasztalataikat a termékünk hatásával kapcsolatban. Ezeket örömünkre szolgál mindenki számára elérhetővé tenni az alábbi sorokban.

M. György (56 éves)

Testépítés, erőnlét, ízületi fájdalmak

Tavaly 2013.12.24.–én kezdtem el szedni a Kriella Krill olj kapszuláját, napi 2 szemet. Karácsonyra kaptam ajándékba, a magam részéről elsősorban ízületi és emésztési problémák tünetegyüttese miatt. Ezidőtájt indultam el  egy konditeremben is aktív edzéssel, mivel régen testépítő versenyző voltam és hiányzott a mozgás. Azóta is hetente legalább  kétszer-háromszor látogatom az edzőtermet és az elmúlt hetekben feltűnt, hogy nem okoz különösebb nehézséget a nagyobb súlyok mozgatása sem. Ezen felbátorodván elkezdtem emelni  a terhelésemet és minden nagyképűség nélkül elmondhatom, hogy így 56 évesen közel járok a 19 éves korombeli erőnlétemhez, mivel szinte azonos súlyokkal tudok dolgozni. Például fekvenyomásban 90kg-mal szériázok 6X8-akat. Ilyen terhelés mellett az első időben fellépő ízületi fájdalmak kellő bemelegítés mellett már minimálisra csökkentek. Ezzel párhuzamosan az emésztési problémáim is szinte teljesen megszűntek a Kriella Krill olaj három hetes szedése után. Köszönöm, hogy létezik ez a csodálatos termék, ami által ismét erősnek és fiatalabbnak érezhetem magam!

M. György (56 éves)

Ica (63 év)

derékfájás, zöldhályog, köröm, szempilla, memória

2013 októberében kezdtem el szedni a Kriella Krill olaj kapszulát.
Az állandó derékfajásom 2 és fél hét után javulásnak indult és komoly megerőltetés után is alig jön vissza. Zöldhályog miatt kontrollvizsgálatra mentem november végen, ahol örömömre közölték, hogy nagyon sokat javult az állapota. Körmeim és a szempilláim hihetetlen módon növekedésnek indultak. Memóriám javulására szedtem gyógyszert, amit mára teljesen elhagyhattam.

Ica (63 év)

Szilvia, 28 év

Depresszió, Fényérzékenység, Közérzet, Hallucináció, Emlékezés

Most ősszel 6 hete jutottam hozzá a Kriella Krill olaj kapszulához és a közel 10 éve tartó depresszióból kilábalni látszom.
A vitákat viszonylag nyugodtan kezelem, gyorsan lenyugszom, tudok mosolyogni!
Ha rosszabbul érzem magamat, kibírom egyéb gyógyszer beszedése nélkül!
Sikerült kondíciómat fejleszteni és a testsúlyom is rendbe jött mert rendszeresen eszem.
Ha véletlenül reggel elalszom, mert ma már fejhallgató nélkül alszom, úgy nem pánikolok,
hanem fele annyi idő alatt elkészülők, mint ahogy szoktam rendesen,nem dermedek le!
Nincs emlékezetemben a mostanában történt eseményekből kiesés, pontosan emlékezem!
Nem volt mostanában hallucinációm. Fényérzékenységem is sokat javult. Zavartalanul közlekedek. 
Nem szárad ki a bőröm, ahogyan ezelőtt ősszel mindig. A "nehéz" napokat is munkában töltöttem, a fájdalmam sokkal enyhébb volt, mint előtte.
Most úgy érzem, hogy a gyermekvállalás tervezhető közelségbe került! Az általános közérzetem inkább a vidám felé tendál.
Köszönöm a Kriellának, hogy az egy évtizedes borzalmas kilátástalan küzdelemből kifelé jövök.
Nagyon sok volt már az, amin átmentem. Köszönöm a reményt önmagában is - hisz eddig csak a gyógyszer újra meg újra volt a reális lehetőségem, ami nem oldotta meg a problémám!
 
Szilvia, 28 év

M.Laci (56 év)

Szem, látás, szemüveg

A harmadik doboz Kriella Krill olajat fogyasztottam napi 2 szem dózisban.
Úgy különösebb bajom nem lévén azt érzékeltem eddig, hogy sokat dolgozom, idegeskedek, de bírom a strapát. Egyik reggel a metrón utaztam, szemüveg nélkül ránéztem véletlenül a tájékoztató képernyőre, ahol éppen futó üzemmódban tájékoztattak az átszállási lehetőségekről. Ekkor hasított belém a felismerés- szemüveg nélkül is el tudom olvasni a betűket és a számokat az üllőhelyemről jó három méterről. - Ez idáig csak piros körvonalat láttam így! Idáig eszembe nem jutott volna, hogy szemüveg nélkül tájékozódjak.
Amikor álló helyzetre váltott a kijelző már tudatosan figyeltem, hogy mit is látok?
Nem hittem a szememnek! Külön- külön darabonként látom a kis kijelző egységek, ledek kontúrúját is!!! Tehát nem csak a betűk és számok jól olvashatók, de az ezeket kiadó képalkotó pici egységeket is elkülönülten jól érzékelem! Tudatos teszt eredménye az, hogy kettő- nyolc méterig van ez az állapot, látás élesség. Ha a távolabbi kijelzőt nézem, még el tudom olvasni, de nem teljesen éles a kép, ez 20m. Ha ennél is nagyobb a távolságra van a kijelző, úgy azt még most sem vagyok, képes olvasni- csak foltot láttok szemüveg nélkül.
Kíváncsian várom a folytatást, mi lesz? Tovább javul-e a látásom?

M.Laci (56 év)

Szilvia

Térdsérülés, látás, olvasás

Tavaly megsérült a jobb térdem. Azóta a térd ízületem úgy fájt, hogy reggelente alig bírtam felállni. Az ortopéd orvos azzal riogatott, hogy pár éven belül térdprotézis esélyes vagyok...
Úgy gondolom, hogy ez még kicsit korai lenne, meg amúgy sem szeretnék ilyent.
Augusztusban hallottam a Krielláról és a Kriella Krill olaj kapszuláról és úgy döntöttem kipróbálom. 14 szem szedése után arra lettem figyelmes, hogy nem okoz gondot a reggeli kelés! De ez mind semmi, mert 20 szem után az 1 dioptriás szemüvegem, amit olvasáshoz hordok egyre többször nincs rá szükségem. Ez fantasztikus!!! Köszönöm Kriella!!!

Szilvia

Mária

Kézremegés

Nagynéném 82 éves, egyedül él. Aggódva láttuk, hogy  az utóbbi fél évben egyre kedvetlenebb, gyenge, és sajnos mindkét keze erősen remeg.Tanácsunkra elkezdte szedni a Kriella Krill olajat, mivel anyukámnak már segített. Egy hét Kriella szedés után Ibolya néni meglátogatta édesanyámat, aki ámulva látta, hogy testvére keze egyáltalán nem remeg. Alig hitt a szemének! És mindehhez 15 szem elég volt! Máris rendeljük neki a második dobozt.

Mária

Szilagyi Imréné

Köröm

50 éve kezelem a lábamon a körmöm  gombásodását, Svájcból hozatott gyógyszerrel, amihez minden hónapban májfunkciót kellett csináltatni. Ezenkívül számtalan egyéb gyógyszerrel.
Mióta az ecsetelőt forgalomba hozták körülbelül 2 éve azzal is kezelem nem sok eredménnyel a körmöm 4 mm-el megmagasodva „vattaszerű.” Tehát soha nem hanyagoltam el a kezelését, egy vagyont költöttem már rá! Elkezdtem  a Kriella Krill olaj kapszulát szedni, napi 1 szemet, 3 hét szedése után kezdett egészséges rózsaszínné válni a körmöm színe, megszűnt a vattaszerű állaga és már körülbelül 2 mm a magassága. 2. hónapja szedem és szépen javul a külleme. Köszönöm KRIELLA!!!

Szilagyi Imréné

Szilagyi Imréné

Parkinsonkor, kézremegés, járás, prosztata

Egy Kollegám Parkinsonkor  miatt kézremegéssel küszködött, nehéz volt a járása, ha elindult vásárolni vissza kellett fordulnia, mert nem vitte a lába tehát nem tudta az úti célját befejezni. Reggelente  még az ágyból fel kelni is csak nehezen tudott. 3-4 hét  napi 2 kapszula Kriella Krill olaj szedése után megszűnt a kéz remegése és a járása is stabilizálódott. Többször felhív telefonon, hogy a KRIELLA csodát tett vele és nagyon örül, hogy megismerhette ezt a lehetőséget. Ezenkívül Prosztatájára is nagyon jó hatással van.

Szilagyi Imréné

V. Mónika, Budapest

Cukorbetegség, vérnyomás, koleszterin

Édesapámnál II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, a vércukorszintje több alkalommal felszökött 20 fölé, nagyon rosszul érezte magát. A cukorbetegsége miatt kialakult veseelégtelenség következményeként éjszakánként számtalanszor kellett kimennie, pisilni. Beutalták a kórházba, ahol rögtön ráállították inzulinra. Naponta 4-szer szúrta magát, és a szigorú diéta ellenére a cukra 1,7 és 18 között ingadozott, amely egy nagyon veszélyes állapot! Áttért egy szénhidrátmentes táplálkozásra, teljesen leállt az inzulinnal, és egy hónapja elkezdte szedni a Kriella Krill olajat. A cukra most kb.10-12 között mozog, inzulin és tabletta nélkül! Éjszakánként már csak 3-4 alkalommal kell kimennie. Abbahagyta a vérhígító szedését. Egy hónap (napi2 szem) Kriella Krill olaj szedése után a laborleletei alapján jelentősen csökkent a triglicerid és a koleszterinszintje. A vérnyomását évek óta nem tudták beállítani, pedig 3-féle vérnyomáscsökkentő gyógyszert is szedett. Mostanra a vérnyomása is rendeződött, kb. 140/90-es értékeket mérünk. Megszűntek a reggeli szédüléses rosszullétei, amelyeket a reggeli ébredésnél mért 210-es vérnyomás okozott! 3 gyógyszerét már elhagyhatta az orvos tanácsára, és ez még csak a kezdet…

V. Mónika, Budapest

V. Mónika Budapest

Agysorvadás, mentális leépülés, étvágytalanság

Édesanyámnál 7 évvel ezelőtt agysorvadást diagnosztizáltak, a CT vizsgálat kimutatta, hogy az egész bal agyféltekéje el van halva. Fizikálisan és mentálisan is teljesen le volt épülve, és mivel már nem tudta magát ellátni, bekerült egy Idősek otthonába. Az otthon orvosa az antidepresszánsokon kívül semmilyen más terápiát nem javasolt. Lefogyott 47 kg-ra, már szinte jártányi ereje sem volt, egész nap szinte csak az ágyban feküdt, és akárhányszor hívtam, mindig panaszkodott, hogy milyen rosszul érzi magát. 1 hónapja szedi a Kriella Krill olajat (napi 2 szemet), és napról-napra tér vissza az ereje, nagyon jó étvágya van, segítség nélkül lesétál a kertbe, és amikor felhívom, és megkérdezem, hogy érzi magát, mindig ezt válaszolja: nagyon jól vagyok! Végtelenül hálás vagyok a Kriellának, hogy a szüleimnek ilyen sokat segített a termék, mert azt szeretném, hogy minél tovább éljenek, jó egészségben, lehetőleg gyógyszerek nélkül!

V. Mónika Budapest


V.T.M.

Kézremegés, keringési problémák, mozgáskoordinációs probléma

Édesanyám 85 éves.  Kb. fél éve már, hogy sajnos elkezdett remegni a jobb keze, keringési problémái is vannak. Fél doboz Kriella Krill olaj szedése után azt vette észre, hogy egyáltalán nem remeg a keze! A gondolkodása tisztább lett, jól érti a beszédet és az olvasott szöveget. Sokkal koncentráltabb olvasáskor, energikusabb a napi tevékenysége. Járása is stabil, korábban a járásirányt nem tudta jól tartani. Mostanra ez a panasza is megszűnt. Napi 1 szem Kriella Krill olaj kapszulát szed óvatosságból, mert orvosi javaslatra "vérhígítót" is kell szednie.

V.T.M.

Hné  Ágnes (59 év)

Szénanátha, Asztma

30 éve (augusztus-szeptember időszakában) szénanáthás vagyok, ami átalakult már asztmává.
Többször, vénás injekciót kaptam.
Május óta, (4 hónapja, napi 2 szem) szedem a Kriella Krill olajat.
Most szeptember eleje van és még magam sem hiszem el, hogy nincs szénanáthám!

Hné Ágnes (59 év)

26 éves lány

Tanulás, Hajhullás, Emésztés, Fogyás

Egy vak 26 éves túlsúlyos lány rendszeresen jár edzőtermünkbe hetente három- négy alkalommal tornázni, súlya nehezen csökken. A beszélgetésünk során kiderült mostanában kezdett spanyolul tanulni, de nagyon fáradékony, ezért nehezen tanulja a szavakat és még a haja is elkezdett hullani. Ekkor ajánlottam a Kriella Krill olaj szedését. Napi 1 vagy 2 kapszulát. Két-három hét után azt tapasztalta, hogy a haja alig hullik, az emésztése sokkal jobb lett, és már a fogyás is beindult. Legjobban annak örült, hogy több energiája van, és a spanyol órákon sokkal jobban tud koncentrálni, és több szót tud megtanulni. Egy hónap után újabb dobozzal vásárolt a termékből.

26 éves lány

58 éves hölgy

Depresszió

58 éves hölgynek közel egy éve meghalt a férje, azóta depressziós. Nem szívesen megy emberek közé. Lánya és nővére elhozta edzőtermünkbe tornázni. Nagyon kedvetlen volt, nehezen akart mozogni, sokszor elsírta magát. Beszéltem neki milyen hatékony az idegrendszer működésére a Kriella Krill olaj. Próbálja ki és éljen vele! Két hét után, már nem tíz órakor kelt fel, hanem reggel 6-kor már a kertben tevékenykedett. Tornázni is már hetente 3-4 szer jön, jókedvű, mosolyog. Unokáira is szívesebben vigyáz, játszik velük. Második dobozzal szedi már a Kriella Krill olajat!

58 éves hölgy

V.T.Mária -Erikáról (50 év)

Parkinson kór,depresszió

Barátnőmnél 5 éve Parkinson kórt diagnosztizáltak. Természetgyógyász és spirituális oktató lévén sok módszert ismer, és hősiesen mindent elkövet a folyamat előrehaladásának megállítására, sajnos az állapota ennek ellenére folyamatosan romlott. Látva a merev járását, kézremegését és a végtelen szomorúságot a szemében felajánlottam, próbálja ki a Kriella Krill olajat, őszintén remélve, hogy fog segíteni neki. Néhány információ elég volt számára, hogy eldöntse, érdemes kipróbálnia, sőt elhatározta, akár egy fél évet is rászán, hogy javulást érjen el vagy legalább stagnáljon a folyamat.  Kértem vezessen naplót, és tájékoztasson majd a tapasztalatairól. Egy hét elteltével arról számolt be, hogy szédülései szűnnek. További tíz nap szedés után felhívott és örömmel mesélte, a merevség a testében oldódik, a kézremegése javult, depressziója csökkent, határozottan jobb a kedélye és jobban érzi magát. Nagy reményekkel tekintünk a jövő elé.

V.T.Mária -Erikáról (50 év)

V. T. Mária - Lászlóról (34 év)

Allergia

Az augusztus mindig nagyon nehéz hónap a vadkender pollen miatt. Augusztus elején kezdte a Kriella Krill olajat szedni (mindössze napi 1 kapszulát) és ez elég volt ahhoz, hogy az allergiás tünetei a minimálisra csökkenjenek.Sajnos autista és nem fogad el napi 2 kapszulát.
V. T. Mária - Lászlóról (34 év)

O. Anna

Fogyás, Haj, Köröm

Május közepe óta szedem a Kriella Krill olaj kapszulát. Már előtte elkezdtem odafigyelni a táplálkozásomra, mivel fogyni szerettem volna.  Fogyásom lassú volt, stagnált. A Kriella Krill olaj szedése után hirtelen megindult, és sokkal gyorsabban sikerült elérnem a kitűzött célomat! A súlyomat azóta is tartom. Meglepett, és örömmel tapasztaltam, hogy a hajam, bőröm, körmöm szebb lett, pedig ez a fogyókúráknál az ellenkezője szokott lenni. Köszönöm Kriella!

O. Anna

Roland (40 év)

Immunrendszer erősödés

Az elmúlt pár évben a stressz nagyon legyengítette az immunrendszeremet, ezért évente legalább 4-szer, 5-ször voltam beteg, ami magas lázban és megfázásban nyilvánult meg.
Így többször, akár egy hétre is kiestem a munkából. Hiába szedtem más MLM cég termékét havi 40 ezer Ft. értékben, semmit nem használt. Én észre sem vettem, a párom hívta fel rá a figyelmem, hogy közel fél éve nem voltam beteg, mióta a Kriella Krill olaj kapszulát szedem!  Immunerősítő hatásáról én már megbizonyosodtam!

Roland (40 év)

Doki (7 éves kutyus)

Kutya. Allergia

Több éve küzd keverék kiskutyám allergiás panaszokkal, fulladással, légzési problémákkal. Elég sok kezelésen, és drága gyógyszereken vagyunk túl. Nagyjából 1 hónapja szedi a Kriella Krill olaj kapszulát, és most már nyugodtan alszik, majdnem teljesen tünetmentessé vált! A kedve sokkal jobb, játékosabbá vált és az étvágya is helyreállt. A gyógyszeres kezeléssel több hete leálltam, így az eredmény önmagáért beszél.

Doki (7 éves kutyus)

B. Nóra (23 év)

Menstruációs problémák

A Kriella Krill olaj szedése előtt, mindig, amikor megjött a menstruációm iszonyatos görcseim voltak, hánytam haza kellett mennem munkából. 2 hónapja szedem a Kriella Krill olaj kapszuláját, nem mondom, hogy fájdalommentes volt a napom, de végig dolgoztam a napot. Nekem ez nagyon nagy dolog!  Ajánlom minden hölgynek, aki hasonló gonddal küzd!

B. Nóra (23 év)

........................................................................................................................................................................................................................................
Összefoglava a Lehetséges alkalmazási területek:

 

       Koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő

        Az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitív funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása

        Elvonókúra (nikotin, drog)

        Reuma/ arthritis

        Hyperkoleszterin/Hyperlipoprotein-betegségek

        Érbetegség, arteriosklerosis, szélütés

       Szívinfarktus

         Diabetes

      Szívritmuszavarok

       Neurodermitis

       Allergiák

     Collitis Ulcerosa, Morbus Crohn

     Migrének

        PMS (praemenstruelles szindróma, hat mind a 10 szindrómára, tanulmányok bizonyítják)

        Rák, tumor képződés

       Psoriaris

     Parkinson

        Sklerosis multiplex

      Kényszeres asztma

        Depresszió

        Karpalis alagútszindróma

        Makula degenerációja, szürke hályog

        Kisbabák látás- és kognitív képessége

Ha TE is meg akarsz szabadulni a fenti betegségektől,

Hívjál vagy írjál és Rendelj...
(termék átvétel - személyesen - Budapest XI.kerületben)


DR Horváthné Anikó
vezető tanácsadó & menedzser
+3630/868 0904
oko.bio.penz.karrier@gmail.com


Meggyógyultam, egészséges vagyok..!