A vegyszer mentes háztartásért...

2014.07.24 13:59

A vegyszermentes háztartásért...

 

Egészségünk megóvása ma már elválaszthatatlan az aktív környezetünk megóvásától, amelyet a háztartások szintjén, a mindennapokban kell elkezdenünk.

 

A foszfát tartalmú mosószerek, a klórtartalmú tisztítószerek mind- mind károsítják, rombolják egészségünket! Ezért fontos a vegyszermentes családi környezet, az egészségvédelem és ezért fontos, hogy környezetkímélő, biológiai lebomlású termékeket használjunk!

Gondoljunk egészségünkre, gondoljunk gyermekeink egészségére!

Van választási lehetőségünk!

Mosás, öblítés

A bőrünk a legkiterjedtebb szervünk és immunrendszerünk előretolt bástyája. A kimosott ruhák mosószermaradványa, a vegyi vízkőoldók, a mesterséges illatanyagok sok esetben okoznak bőr és nyálkahártya irritációt, dermatitiszt, ekcémát. Bizonyos termékek anyagai terhelik kiválasztószerveinket, felhalmozódnak szervezetünkben és áttételes úton hosszútávon gyengítik immunrendszerünket és autoimmun folyamatokat generálhatnak. Ugyanakkor a vegyszer alapú magas foszfát tartalmú mosószerek és öblítők használata révén a környezetünk, a víz, a talaj terhelését is tovább növeljük!

Használjunk környezetbarát, biológiai lebomlású mosó és öblítőszereket megfizethető áron.

 


Mosógatószer kézi mosogatáshoz a grapefruit erejével.

Mikroszálas törlőkendő


Univerzális mikroszálas kendő, kiváló tisztító tulajdonságokkal.
Fáradság nélkül eltávolítja a szennyeződést a konyhában, fürdő- szobában, WC-ben, ablakkereteknél, autó belső terében, stb. Ideális tisztítókendő egyenetlen vagy akár durva felületre is. Az eredmény tiszta, foltmentes felület. Vigyázat! Nagyon durva felületnél, egyes szálakat kitéphetünk a kendőből!

Az első használat előtt a kendőt magas hőmérsékleten mossuk ki, vagy edényben rövid időre főzzük ki. A kendő 90/ C-os normál mosással, öblítő nélkül mosható.